Apunta’t als treballs que farem el dia 11 de març

Com sabeu, cada segon dissabte de mes un grup de voluntaris fem treballs de manteniment en el Camí d’Andorra. Aquest passat dissabte, 11 de febrer, vàrem ser un grup de 16 persones i férem treballs a la ruta que va des del Pont del Codó fins al Coll de Santa Fe, passant per Fenollet. Un total d’uns 12 Km amb un desnivell positiu de 680 m, i negatiu de 150 m.

Vàrem dividir aquesta ruta en 3 trams:

Tram 1.- Del Pont del Codó a la masia de Les Cases. L’equip que es va encarregar d’aquest tram fou el matrimoni Emilio de Gomis – Eva Vila, amb els seus 3 fills.
Tram 2.- De la masia de Les Cases a Fenollet. L’equip que es va encarregar d’aquest tram fou: Octavio Rico, William Díaz i Mn. Xavier Pont.
Tram 3.- De Fenollet al Coll de Santa Fe. L’equip que es va encarregar d’aquest tram fou: Jordi Pérez, Octavi Quintana i Josep Maria Vila.

Encara hi havia un quart equip que es va dedicar a tasques de suport i transport de material i personal. Fou l’equip format per: Jordi Piferrer, Ramon Camats i Enrique Tormo.

Un cinquè equip format pels andorrans Diana Salas i Xavier Zabala feu a peu una part important del recorregut.

A les 3 de la tarda arribàrem tots a Fenollet amb els treballs acabats. Allí férem un petit piscolabis per celebrar l’èxit dels treballs.

Acabàrem la ben aprofitada jornada, a l’església de Pallerols on Mn. Xavier va celebrar missa.

Ens tornarem a trobar el dia 11 de març per a continuar els treballs de manteniment des del Coll de Santa Fe fins al Riu de Cabó.