Es feren 3 equips de treball

El dissabte 12 de febrer ens reunírem 14 voluntaris per fer treballs de senyalització en el Camí d’Andorra. Els treballs consistiren en la col·locació d’uns panells informatius en el inici de les etapes 5 i 6.

Es feren tres equips, Equip 1: Octavi Quintana, Ramon Camats, Jordi Pérez, Daniel Macià i William Díaz. Equip 2: Emilio de Gomis, Josep Maria Vila, Jordi Miralbell i Jordi Piferrer. Equip 3: Mn. Xavier Pont, Pedro Júdez, Octavio Rico, José Juan Crespo i Enrique Tormo.

L’equip 1 es va traslladar al pla de la Caubella, inici de l’etapa 6, que és la última del Camí d’Andorra. L’equip 2 va treballar a la Borda de Conorbau, amb la col·locació del panell informatiu de l’etapa 5. I l’equip 3 es traslladà a Pallerols: mentre uns feien amidaments dins l’església, els altres van preparar un dinar per a tots.

A les 3 de la tarda arribaren a Pallerols els dos equips que havien fet treballs a la muntanya i tots plegats celebràrem la bona feina feta, amb el magnífic dinar que havia preparat l’equip 3.

En acabar el dinar, tinguérem una visita de 4 noies procedents de Venezuela, Mèxic-EUA, Equador i Barcelona.

Finalment arribaren els parents del Miquel Bach, un bon amic de Pallerols, que morí el passat 22 de gener. Vàrem celebrar un missa per ell. Després visitaren la rectoria.

Tot plegat una jornada molt complerta amb treballs de senyalització, arqueologia, gastronomia i atenció als visitants que cada vegada amb més afluència acudeixen a Pallerols.

La propera sortida de voluntaris és el dissabte 12 de març. Apunteu-vos a l’apartat Voluntaris!