A les 10.00h ens trobàrem al lloc convingut, davant de l’hotel Betriu de Coll de Nargó, 10 expedicionaris per fer la travessa des del riu de Valldarques fins el riu de Cabó. En total vàrem caminar unes 6 hores llargues, amb dues pujades i dues baixades: la primera pujada és d’uns 440 metres de desnivell per arribar a Fenollet, i la segona amb un desnivell d’uns 300 metres per arribar al coll de Santa Fe passant per la Canal del Grau del Fangueret. El desnivell acumulat tant a les pujades com a les baixades va ser d’uns 800 metres.

El bon temps ens va acompanyar al llarg de tota la Caminada, tot i que a vegades va estar a punt de fer un bon ruixat, però finalment els núvols van escampar.

Al arribar a Fenollet saludàrem a l’Eugeni Coll i Campà, que l’any 1937 tenia uns 14 anys i coneix bé les expedicions que passaren per casa seva, i també saludàrem a la seva filla Rosa, actual mestressa de la casa, que us atendrà molt bé si voleu passar uns dies a casa seva. Actualment Fenollet és una casa de pagès Turisme Rural.

Hem de destacar que en aquesta Caminada hi havia dos nens de 10 anys que varen caminar molt bé, el que demostra que aquest camí que anem obrint i marcant fins arribar a Andorra el pot recórrer tot tipus de gent, sempre que tinguin un mínim d’entrenament i hàbit de caminar per la muntanya.