1. Cap a les 10 del matí ens trobàrem al lloc convingut, davant de l’hotel Betriu de Coll de Nargó, 15 expedicionaris per fer la travessa des del riu de Valldarques fins el riu de Cabó. Érem 3 de Girona, 5 d’Andorra i Organyà, 4 de Barcelona, 1 de Polònia, 1 de Portugal i 1 de Brasil.

2. Vàrem començar a caminar cap a les 10,30 hores i arribàrem al nostre destí, a la carretera prop de l’Oliva de la Vall de Cabó, cap a les 17,45. En total vàrem tardar unes 7 hores llargues. Al llarg del recorregut vàrem descansar en tres llocs diferents: al pla de Comalavall, a Fenollet i al Coll de Santa Fe, de manera que caminant vàrem estar unes 5 hores. Quan arribàrem al Coll alguns aprofitaren per pujar a l’ermita de Santa Fe i contemplar la magnífica vista.

3. A Fenollet vàrem tenir ocasió de saludar a l’Eugeni Coll i Campà, amo de la casa, que l’any 1937 tenia uns 14 anys i coneix bé les expedicions que passaren per casa seva, i també saludàrem a la seva filla Rosa, actual mestressa de la casa, que us atendrà molt bé si voleu passar uns dies a aquesta casa, que actualment és una Casa de Pagès de Turisme Rural.

4. Vàrem tenir un temps molt bo, que ens va acompanyar al llarg de tota la Caminada. El paisatge de la baixada des del Coll de Santa Fe fins al riu de Cabó, al ser per la cara nord estava ben cobert per la gebre, de manera que era molt interessant i agradable.

5. Hem de dir, com ja és habitual, que també aquesta Caminada ha estat un gran èxit: per la varietat del paisatge, el bon temps, la qualitat dels caminants i moltes coses més que podríem afegir.