Col·locació de Panells i un record pels difunts

L’últim cap de setmana de maig ha estat molt ben aprofitat.

El dissabte 29 de maig un grup de 15 persones assistiren a Pallerols per col·locar un panell de senyalització vertical del Camí de Pallerols a Andorra.

Concretament es tracta d’un panell que guia als caminants per 4 rutes que van des de l’església de Pallerols: a la casa de Vilaró, a la cabana de Sant Rafael, a la Font de Comalpou i a la Font de Pallerols.

Mentre un petit grup treballava en la col·locació del panell, altres anaren a la Cabana de Sant Rafael o bé passejaren per les rodalies de Pallerols o preparaven el dinar que férem al refugi.

Després de la col·locació del panell vertical assistírem a la missa que oferírem pels amics de Pallerols recentment difunts: Mn. Enric Moliné, Ricard Estarriol i la Elga de l’Ampurdanès.

Celebrà l’Eucaristia Mn. Norbert Estarriol, germà del Ricard, que vingué des de Lleida per aquesta celebració. Hi assistiren amics de la Baronia de Rialb, la Seu d’Urgell, Artesa de Segre, Tàrrega, Andorra la Vella, Coll de Nargó, Barcelona i Lleida.

El dia anterior, divendres 28, alguns de nosaltres assistírem també a la catedral de la Seu d’Urgell a la celebració de l’Eucaristia per l’ànima de Mn. Enric Moliné que presidí Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Amb ell concelebraren varis sacerdots del bisbat d’Urgell i el vicari de la prelatura de l’Opus Dei a Catalunya i Andorra, Mn. Ignasi Font. Hi assistiren unes 70 persones.

Acabàrem aquestes dues jornades amb una bona costellada en el refugi i finalment ens despedírem de la Mare de Déu del Roser, en aquest mes de maig, resant una part del rosari dins l’església de Pallerols.