Podràs visitar la zona per on sant Josepmaria va entrar a Andorra a l’alba del 2 de desembre de 1937, i revirure de nou aquella joiosa experiència

El dissabte 25 de juny, el dia abans a la festa de sant Josepmaria, tindrà lloc a Andorra el X Aplec de sant Josepmaria, amb el següent programa.

– A les 14:00 h Trobada davant de l’Oratori de Canòlich, que està a la zona del Prat del Gastó (Fontaneda). Molt a la vora hi ha un espai equipat amb taules i fogons on hi tindrem preparat un foc i brases pels qui vulguin fer una costellada o bé escalfar el menjar, que en qualsevol cas s’haurà de portar cadascú. Nota.- Degut al perill d’incendis, a Andorra no està permés fer foc aquests dies.

Per aquesta zona passà sant Josepmaria el matí del 2 de desembre de 1937. Després de dinar llegirem alguns documents històrics que narren aquesta arribada a Andorra.

Per arribar al prat del Gastó s’ha d’agafar la carretera que puja des de Sant Julià de Lòria a Fontaneda i passat el poble -que deixem a la dreta- continuar uns 1,5 Km fins arribar a la Borda del Gastó (hi ha moltes vaques) i allà mateix està la capelleta de Canòlich.

– A les 18:00 h es pasarà un vídeo de sant Josepmaria a l’Auditori Rocafort, del Centre de Cultura i Congressos Laurèdia, situat a la Pça. de la Germandat de Sant Julià de Lòria, molt a prop de l’església.

– A les 19:30 h, celebració de l’Eucaristia a l’església de Sant Julià de Lòria. Serà concelebrada per sacerdots del bisbat d’Urgell i de la prelatura de l’Opus Dei.

Mira l’Aplec de l’any 2018, 2019 i 2021.