Vine cada segon dissabte de mes a treballar en el Camí d’Andorra

El passat 15 d’octubre, nou voluntaris de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra anàrem des del Torrent de les Caubes fins al Barranc de la Ribalera per repassar el camí i col·locar algun rètol nou per ajudar als caminants a seguir amb seguretat el Camí d’Andorra.

Els voluntaris foren: Octavio Rico, Ramon Camats, Paco Penella, Josep Maria Vila, Pepe Martínez, Daniel Macià, Mn. Xavier Pont, Emilio de Gomis i Jordi Piferrer.

Sortírem d’Oliana a les 10 del matí i anàrem amb 3 cotxes TT fins a Juncàs. Allí férem 3 equips de treball: uns cap al Torrent de les Caubes i altres cap a la Ribalera per dos camins diferents. Una vegada acabats els treballs i tots junts a la Ribalera, Mn. Xavier celebrà la Santa Missa i a continuació el dinar del que cadascú portava. Finalment celebràrem el final dels treballs d’aquest dia amb una magnífica Ratafia que havia elaborat Mn. Xavier i que porta el nom de Ratafia de Pallerols, perquè està feta amb herbes de la zona de Peramola i Pallerols.

Tot plegat, un dia molt ben aprofitat.

Us animem a tots a venir cada segon dissabte de mes a col·laborar en el manteniment del Camí.

Recordeu que el diumenge 20 de novembre tenim la Festa de la Trobada de la Rosa a Pallerols, on us esperem a tots amb les vostres famílies i amics!