Molt de vent i fred

Un dia hivernal amb un fort i fred vent del nord, el dissabte 10 de febrer vam canviar el pla inicial de treballar a la muntanya d’Aubenç. Estava molt nevada i era molt dificultós accedir-hi amb un cotxe tot terreny per la pista de la cara nord o bé a peu per la cara sud seguint el camí que puja des de la Ribalera per la canal de la Jaça.

Així doncs, a les 10 del matí ens trobàrem 12 persones a Pallerols disposades a remarcar el camí que va des de Pallerols a la casa de Torrent.

De Girona vingueren el Ramon, l’Eusebio, el matrimoni Alfons i Carme amb el seu fill l’Albert. De Barcelona, tres Jordis, el José Juan i l’Octavio. D’Igualada, el Manel. I de Lleida el Josep.

Férem 4 equips de treball de 3 persones cada equip. Uns anirien de Pallerols a la casa de Confós, altres de la casa de Confós a la Caseta de la Mora i un tercer equip de la Caseta de la Mora a Torrent passant per la font dels Avellaners.

Un quart equip es quedaria a Pallerols per penjar en el refugi uns mapes del camí, que guiïn als caminants fins a Andorra. Aquests mapes són els que es troben al llibre recentment editat “Camí d’Andorra” que recomanem vivament per poder seguir amb seguretat la ruta des del Pont de Peramola fins a Andorra.

Després de treballar de valent, acabàrem amb una bona costellada ben merescuda, amb la il·lusió de retrobar-nos el dia 10 de març (segon dissabte de mes) per continuar els treballs de neteja i marcatge del Camí d’Andorra.