Desbrossant el camí vell de Comalavall

El passat dissabte, 22 de març, ens reunírem 8 amics del Camí d’Andorra per fer tasques de manteniment del tram del camí que va des del Pont del Codó, sobre el riu de Valldarques -a Les Masies de Nargó- fins a Fenollet.

Netejàrem sobretot el camí vell de Comalavall, que uneix Les Masies de Nargó amb Montanissell i Fenollet. En una propera sortida el repassarem tot i el senyalitzarem de nou amb els colors blau i groc.

De moment amb els treballs fets ja es pot passar perfectament, ja que hi havia alguns punts en que els arbusts i matolls feien molt difícil avançar pel camí, després de 8 anys de no repassar-lo.

Els voluntaris foren: L’Ignasi amb els seus fills la Berta i el Nil, l’Isidor, el Josep, l’Yvonne amb la seva mare Loli, i el Jordi que feu tasques d’avituallament i coordinació dels treballs.

Es formaren dos grups: l’equip A amb l’Ignasi, l’Isidor, la Berta i el Nil -que avançaren de sud a nord- i l’equip B format pel Josep, l’Yvonne i la Loli, que treballaren del nord cap al sud, trobant-se a mig camí.

Tot i que el dia fou plujós es feren tots els treballs previstos. Treballàrem cinc hores, des de les 10:30 h fins a les 15:30, acabant amb un magnífic dinar a la casa de Fenollet.

Un dia ben aprofitat, amb el goig del contacte amb la natura i d’haver fet un servei important amb la recuperació del patrimoni paisatgístic i cultural del país, i facilitar el transitar per aquest magnífic Camí d’Andorra, on tanta gent hi passà en circumstàncies ben difícils i que nosaltres estem recuperant.

Necessitem més voluntaris pel manteniment dels 100 Km del Camí d’Andorra. Podeu fer-ho de dues maneres:

Fent una aportació econòmica: 1 metre de camí són 20 €

Fent-vos Voluntaris: dedica un dia al trimestre a netejar els camins

Esperem el teu suport!