Vols passar un dia en contacte amb la natura i fent un treball en servei dels caminats? Vine amb nosaltres cada segon dissabte de mes

Durant l’any 2021 vàrem acabar de col·locar tots els rètols i plafons de senyalització vertical al llarg del Camí d’Andorra, així com també repassàrem algunes senyalitzacions horitzontals amb els colors blau i groc del camí.

Ara, al llarg dels mesos de l’any 2022, ens toca repassar tots els rètols i senyals així com desbrossar de nou les parts on han crescut més els esbarzers i matolls que dificulten el caminar.

El passat dissabte 9 d’abril començàrem aquests treballs de manteniment del camí repassant el tram que va des de l’església de Pallerols a la Cabana de Sant Rafel.

Els voluntaris foren: Paco Penella, Josep Maria Vila, Octavi Quintana, Daniel Macià, Jordi Pérez, Octavio Rico, Ramon Camats, José Juan Crespo i Jordi Piferrer.

A les fotografies que adjuntem es pot veure l’estat d’alguns rètols abans de la restauració i després. També vàrem eliminar algunes pedres en el camí d’accés a la Cabana de Sant Rafel.

En conjunt, podem dir que el camí que va des de l’església de Pallerols fins a la Cabana de Sant Rafel està ara net i ben senyalitzat.

Acabàrem dinant al costat de la rectoria de Pallerols amb una bona paella que ens preparà el José Juan.

La propera sortida serà el 14 de maig, com sempre coincidint amb el segon dissabte de cada mes. Apunteu-vos-hi!