Si voleu passar un dia agradable veniu el proper 12 de febrer per col·locar els panells 5 i 6

A les 10 del matí del dissabte 15 de gener, amb un fred intens però alhora amb un sol radiant, ens reunírem a Coll de Nargó 10 voluntaris per col·locar 2 panells informatius de les etapes 3 i 4 del Camí d’Andorra.

L’etapa 3 comença a la Ribalera i acaba a Fenollet; i l’etapa 4 va des de Fenollet fins a la Borda de Conorbau. Per tant, els panells es van col·locar a l’inici d’aquestes etapes; és a dir: a Fenollet i a la Ribalera.

Es van fer dos equips; els de Fenollet foren: Paco Penella, Josep Maria Vila, Pedro Júdez i Jordi Piferrer. L’equip de la Ribalera estava constituït per Ramon Camats, Octavi Quintana, Pepe Martínez, William Díaz i Enrique Tormo. Mn. Xavier Pont es va quedar a Coll de Nargó treballant en uns plànols de detall sobre l’església de Pallerols.

Acabats els treballs de col·locació dels panells informatius assistírem a la matança del porc a Montanissell i tot seguit vam dinar a Fenollet. A la tarda, acabàrem tots a Pallerols on Mn. Xavier va celebrar l’Eucaristia.

Una jornada intensa que com sempre ens va omplir de satisfacció per haver col·laborat una vegada més a la senyalització del camí d’Oliana fins a Andorra.

Només ens queden per col·locar 3 panells: el primer a la sortida del Pont de Peramola i els dos últims (el 5 i el 6) que col·locarem el dissabte 12 de febrer, on esteu tots convidats.