Amb el propòsit de tornar-hi ben aviat

El passat dissabte 27 de maig, vam arribar a Pallerols amb un grup de nenes del club Carena, de Barcelona. Tenien una gran il·lusió per conèixer la història i els llocs on va estar sant Josepmaria a la tardor de 1937, aviat farà 80 anys.

Després d’instal·lar-nos al refugi de Pallerols, vam dinar contemplant les vistes sobre les valls dels rius Segre i Rialb.

En acabar de dinar, vam decidir pujar a la cabana de Sant Rafael, tot i que feia un bon sol, però menys mal que portàvem aigua. Davant la cabana vam llegir una estona els documents històrics que detallen els dies passats per sant Josepmaria en aquell indret.

A la tarda va venir un sacerdot que celebrà la missa de diumenge a l’església de Pallerols i abans ens predicà una meditació.

A les 20:00 h va venir en Jordi que ens explicà coses històriques de Pallerols. A les nenes els hi va encantar l’explicació i preguntaren moltes coses.

Després de sopar, vam cantar sota les estrelles i fins i tot poguérem veure alguna estrella fugaç.

Vam dormir molt bé en el refugi, fa goig dormir lluny dels sorolls de la ciutat. El matí el dedicàrem a l’estudi, ja que arriben els exàmens i s’han de preparar força.

Vam fer nosaltres mateixes un bon dinar i en acabar una estona de tertúlia, recollir les coses i deixar ben neta la casa on hem estat tan a gust.

Aquesta vegada només hem estat dos dies a Pallerols, però amb el propòsit de tornar-hi ben aviat per fer més trams del pas dels Pirineus.