Mes de maig a Pallerols

El passat diumenge 16 de maig es va fer un romiatge a la Mare de Déu del Roser de Pallerols, que s’hi venera a l’església del poble.

Al llarg d’aquest mes de maig moltes altres persones han fet romiatges a Pallerols, però aquest volia ser com més solemne, ja que férem una processó portant la imatge de la Mare de Déu, mentre es resava el rosari. En acabar la processó hi hagué missa a l’església.

El rosari el dirigí Mn. Marc Bosch, d’Igualada, i la missa la celebrà Mn. Jaume Poi, de Lleida.

En total hi assistiren unes 120 persones que vingueren de diferents indrets de Catalunya. Els grups més nombrosos vingueren de Lleida, Igualada i Barcelona, però també hi havia gent d’Andorra, Solsona i altres pobles de la Noguera i de l’Alt Urgell.

Acabada la missa, gairebé tots els assistents menjàrem pels voltants de Pallerols. Es féu un bon foc i qui volia pogué fer-se a la brasa unes bones costelles, botifarra o el que volgués.

Un ambient molt familiar, ja que hi havia més de 30 nens i nenes amb els seus pares.

El temps fou molt bo i tots els assistents van marxar a les seves cases amb la il·lusió de tornar ben aviat a Pallerols, per a gaudir una vegada més de la pau que es respira en aquest lloc.