Tot a punt per la cursa nocturna “Rosa del Nord”

Amb un dia esplèndid, el dissabte 12 de novembre un grup de 10 persones, Voluntaris de l’Associació Pallerols-Andorra, es traslladaren a la zona de la frontera andorrana per fer una neteja a fons del tram del Camí d’Andorra que va des del Golf d’Aravell fins a Sant Julià de Lòria (Andorra). Un total de 22 Km amb un desnivell positiu de 1.600 m.

El motiu de la neteja d’aquest tram és que el proper dissabte dia 19 de novembre hi ha la “Cursa nocturna Rosa del Nord“.

El grup de voluntaris foren: Josep Agramunt i Aleix Garcia, d’Andorra; Paco Penella, amb el seu fill Edu, i Josep Maria Vila, de Lleida; Jordi Pérez, Juan José Crespo i Jordi Piferrer, de Barcelona; Octavio Rico, d’Igualada. L’esposa de Paco Penella, Noeli Mas, féu tasques d’intendència.

Es feren 3 grups de treball: un primer grup que féu la neteja des de la Borda de Lluçà fins al Mas d’Alins, a Andorra. Un segon grup va treballar a la zona de la Cabra Morta. I un tercer grup netejà la zona de la Collada de la Torre fins al Golf d’Aravell.

Mentre desbrossàvem trobàrem 5 parelles de corredors que feien el reconeixement del recorregut. A dia d’avui hi ha un total de 116 inscrits. Esperem arribar als 120. També s’han inscrit 12 persones que no participen a la cursa però que fan la caminada que surt a les 14:00 hores.

Més tard -ja de nit- un altre grup de voluntaris -vinguts de Lleida- es desplaçà a la mateixa zona per fer el marcatge amb senyals reflectants, de manera que els participants de la cursa nocturna del 19 de novembre es puguin guiar perfectament en la negra nit. Aquests segons voluntaris foren: Toni Cucurull, Joan Carles Pujol, Edu Ponsola i Carles Llovera.