Aprofita l’estiu per visitar Pallerols

Durant el mes de juliol han acudit a Pallerols molts grups procedents de diferents indrets de Catalunya, diverses ciutats d’Espanya i d’altres països.

Adjuntem unes fotos d’alguns d’aquests grups:

1. Un grup de senyores procedents de: Finlàndia, França, Amèrica, Irlanda, Madrid, Barcelona i València.

2. Un altre grup procedia de Londres, Roma, Valladolid i Barcelona

Sally Gloyne, d’Anglaterra, escriu el següent:

Escric per donar moltes gràcies per la memorable visita a Pallerols. Sóc anglesa i vaig tenir la sort de ser convidada a anar-hi amb algunes amigues. La història i l’herència cristiana de Pallerols m’han remogut i també veure la cura i l’afecte que s’ha posat en la reconstrucció d’aquest lloc, que m’ha emocionat. El guia ens va planificar una visita guiada perfecta i em vaig inspirar en les històries que va contar sobre el moment en què sant Josepmaria i els seus companys van estar a Pallerols.

Recomano aquesta visita a tothom i espero repetir-la jo mateixa en un futur no molt llunyà. Gràcies a tothom de l’Associació de Pallerols que està fent un treball immens.