A Pallerols des d’arreu del món

En les notícies anteriors, hem informat àmpliament de les visites realitzades per uns grups procedents de USA, Canadà, Portugal, Brussel·les, Nigèria, Costa d’Ivori, Sevilla, Múrcia i la del cardenal Julián Herranz des de Roma.

Com a cloenda de la informació sobre les últimes visites a Pallerols, adjuntem una petita mostra que posa de manifest la gran varietat dels assistents. És evident que amb aquesta informació no esgotem tot el que han estat les visites de persones d’arreu del món durant els mesos de juliol i agost.

Els últims en acudir a Pallerols -els passats dies 6 i 7 de setembre- han estat dos sacerdots de Portugal: Geraldo Morujao i Antonio Correia. El padre Geraldo és un admirador de Pallerols des de fa molt de temps i impulsa a Portugal tot el que fem des de l’Associació. Gràcies a ell va venir fa uns dies un grup de joves des de Lisboa acompanyats pel Padre Hugo Dos Santos.

Altres grups van arribar a Pallerols des de Roma, Estats Units, Taiwan, Singapur, . . . També un grup de nois més joves vingueren des de Gijón i Valladolid, altres nois de diferents ciutats de Catalunya, així com unes noies de les illes Canàries, Andalusia, Galícia, Aragó i Navarra.