Tot el Camí d’Andorra en un any

Comencem un nou curs 2009-2010, i amb ell comencen també les Caminades dels segons dissabtes de cada mes que, des d’octubre fins al juny, ens portaran d’Oliana fins a Andorra, seguint les petjades de Sant Josepmaria Escrivà en el seu camí d’evasió, a la tardor de l’any 1937.

A l’apartat Agenda hi trobareu el Pla de Caminades per a tot l’any. La primera serà el dia 10 d’octubre, que anirem des del Pont de Peramola a Pallerols.

Aquest any hi haurà dues modalitats: els que caminen i els que van en cotxe. Així moltes famílies -avis, pares i fills petits- podran també visitar els llocs més emblemàtics del Pas dels Pirineus. La gent més avesada a caminar podran fer el camí a peu, mentre els altres aniran en cotxe trobant-se en diferents llocs de la ruta.

Les visites seran guiades amb explicacions dels llocs per on passà Sant Josepmaria des del 19 de novembre de 1937, que arribà a Peramola, al 2 de desembre de 1937, que arribà a Andorra.

És una excel·lent oportunitat per adquirir un coneixement profund de tot el Camí d’Andorra i dels esdeveniments que succeïren en l’expedició de Sant Josepmaria.

En les rutes a peu caminem de 5 a 7 hores, però per l’experiència que tenim d’anys anteriors, gent molt variada pot seguir aquests itineraris: des de nois i noies de 8-9 anys a persones de 75 anys.

No us perdeu aquesta oportunitat. Per a més informació i per avisar de la vostra assistència, telefoneu al 629.910.612.