Ens ha semblat bé -a les portes de l’inici de l’any 2012 en què celebrarem el 75 aniversari del pas de sant Josepmaria Escrivà per les terres de la Baronia de Rialb, l’Alt Urgell i Andorra- introduir alguns petits canvis en el disseny de la portada de la web, que puntualment informa de les activitats que anem realitzant.

Com podreu comprovar, hem donat més relleu als apartats: Fes-te Amic, Fes-te Voluntari i Fes-te Soci, perquè volem incrementar considerablement el nombre d’Amics, Voluntaris i Socis.

– Fes-te Amic, perquè així ens ajudes a sol·licitar ajuts a organismes oficials i a propagar el missatge de Pallerols arreu del món. Actualment hi ha 2.373 Subscriptors que reben el Butlletí de Notícies de Pallerols -dels que la majoria són Amics-, però ens agradaria que a finals del gener de 2012 arribéssim a 4.000.

– Fes-te Voluntari, perquè necessitem més gent que col·labori en les tasques de neteja i marcatge dels camins; que es comprometi a fer de guia a les persones que de forma creixent acudeixen a Pallerols i al Camí d’Andorra; que procuri la promoció i difusió de l’Associació; que vulgui col·laborar en la recerca històrica, geogràfica i cultural del camí; que dediqui una part del seu temps en temes de comunicació i desenvolupament dels mitjans audiovisuals (cine, fotografia, art, disseny) i en la administració de la web; que pugui fer de traductor d’idiomes; i moltes altres coses que tu pots suggerir.

– Fes-te Soci, perquè necessitem diners per acomplir els objectius que ens hem proposat, entre els que ocupa un lloc preponderant la reconstrucció de la Rectoria de Pallerols, que volem tenir acabada a finals d’octubre del proper any 2012.

També veuràs que tots els altres apartats estan més ressaltats per facilitar-ne el seu accés.

Envia’ns els teus comentaris i intentarem introduir les millores que ens suggereixis.

Pots veure la nova portada clicant aquí.