Busca tresors mentres camines pel Camí d’Andorra

Tenim previst que al llarg de tot l’itinerari del Camí d’Andorra es puguin trobar una sèrie de catxés, amb la denominació Camí d’Andorra.

En aquests moments ja hem col·locat 9 catxés en el recorregut del primer tram, des del Pont de Peramola a la Casa del Corb, passant per Pallerols.

Us animem a trobar-los!!!

El Geocaching consisteix en amagar objectes al camp o a la ciutat i posteriorment apuntar les coordenades geogràfiques d’aquest punt mitjançant un receptor GPS i fer-les públiques (en general en llocs web especialitzats) perquè altres persones puguin fer la seva recerca. En els llocs on coincideixen les coordenades, la gent pot trobar-hi tresors amagats. Qui troba un d’aquests tresors, pot emportar-se un objecte que hi trobarà però a canvi n’hi ha de deixar un altre de valor semblant per al següent visitant.

Els regals generalment consisteixen en objectes de poc valor, ficats en bosses impermeables o carmanyoles, i un quadern on apuntar el nom perquè quedi registrat (logbook). Cada un d’aquests contenidors amb tot el seu contingut és al que s’anomena, en l’argot tècnic, “cache” o “geocache”; la interpretació al català pot ser “tresor”, o “geoamagatall”.

També és possible crear geocatxés encadenats (normalment anomenats multi-catxé), on l’objecte anunciat conté una nota amb les coordenades del regal o d’altres notes amb les seves coordenades.

– Per a més informació, entra a: www.geocaching.com

– Els catxés els pots trobar fent click aquí