Us esperem amb tota la família a Argolell

El dissabte 31 de maig ens trobarem a Argolell, prop la frontera andorrana, per celebrar amb la gent del poble la festa de Santa Maria de Feners.

Santa Maria de Feners es una imatge romànica de la Mare de Déu, que es conserva en el poble d’Argolell. Actualment l’ermita romànica que acollia la imatge està derruïda i volem reconstruir-la.

Sant Josepmaria, a primera hora del 2 de desembre de 1937, passà pel costat mateix d’aquesta ermita, just abans d’iniciar la forta pujada cap al Mas d’Alins i creuar la frontera andorrana.

Pots veure una notícia de la festa d’anys anteriors, clicant a: Festa de Santa Maria de Feners.

Notes

– Els que vulguin pujar el Barranc de la Cabra Morta, hauran d’estar en el Càmping Frontera a les 10 del matí, per arribar puntualment a Argolell per a la missa que serà a les 12:30 h.

– Els que vulguin anar directament a Argolell, hauran d’estar a las 11:30 del matí en el Càmping Frontera, i des d’allí pujarem en cotxes fins a l’ermita de Santa Maria de Feners, a Argolell, per assistir a la missa de les 12:30 h.

-La missa l’oferirem pels difunts d’Argolell i en especial per Francesc Duró, de Cal Caminal; Josep Cases, de Cal Martí; i Pere Fusté, de Cal Cintet.

– Es pot menjar del que cadascú es porti a la rodalia d’Argolell o bé al càmping Frontera