El diumenge 22 d’abril es va celebrar el tradicional Aplec de Sant Marc, a Pallerols. L’Aplec consisteix en la celebració de la Santa Missa, es canten els goigs de Sant Marc i després de la Missa es reparteixen uns pans beneïts. A continuació la majoria de la gent dina per les afores de Pallerols o en les cases properes i per la tarda hi ha un ball popular. Hi assistiren unes 230 persones que vingueren de diferents punts de la Baronia de Rialb.

El dia anterior, dissabte 21, algunes persones de Lleida van netejar a fons l’església i hi van posar flors, de manera que el dia 22 estava molt neta i arreglada. Els assistents van mostrar la seva alegria per la millora que s’està produint a l’església i a l’entorn de Pallerols.

Aquest any hi va haver com a novetat l’edició d’uns nous goigs de Sant Marc. El nou disseny el va fer l’artista Xavier Cabanach i s’hi afegí una nova estrofa que recorda el pas de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer per aquestes terres al novembre de 1937. L’estrofa afegida va estar composada pel monjo de Montserrat Pare Oriol Diví i diu així:

Entre la fe i la recança,
fent camí de fosca i dol,
a Pallerols, una rosa
mudà l’angoixa en consol.
Vegé sant Josepmaria
la Verge en do tant preuat.
Que el camí de nostra vida
doni flors de santedat

Van agradar molt i la gent es va endur un record de l’edició dels nous Goigs.