El 22 de novembre de 1937, sant Josepmaria Escrivà trobà una rosa de fusta daurada a l’església de Pallerols de Rialb. Celebrem aquest any el 79è aniversari

El diumenge 20 de novembre se celebrarà, a Pallerols de Rialb, la tradicional Festa de la Trobada de la Rosa, en el 79è aniversari.

Com ja sabeu, amb aquesta festa volem recordar el fet de què sant Josepmaria Escrivà va trobar, a l’interior de l’església de Pallerols, una rosa de fusta daurada que l’omplí de pau, quan estava ple de dubtes i forts patiments interiors per si estava complint, o no, la voluntat de Déu marxant cap a Andorra.

– El programa d’actes serà el següent:

12,45 Processó amb la imatge de la Mare de Déu del Roser de Pallerols

i tot seguit Missa a l’església de Pallerols

14,00 Absoltes pels difunts de Pallerols

14,30 Dinar per les rodalies de Pallerols

16,00 Rosari a l’església de Pallerols i en acabar veneració de les relíquies de

sant Josepmaria

– Hi haurà dues visites guiades, per recordar els fets que succeïren ara fa 77 anys:

10,30 Els que hi siguin puntuals, sortirem cap a la Cabana de Sant Rafel, la Bassa, l’Empordanès i acabarem a l’església de Pallerols. Un recorregut de 70 minuts. S’ha d’anar ben calçat per caminar per la muntanya.

12,00 Visita guiada per la zona de Pallerols: Rectoria i església.

* Després de la missa, els que vulgueu podreu dinar pels voltants de Pallerols on hi haurá focs a terra per a fer a la brasa o escalfar el que porteu.

* Podeu veure la festa de la Trobada de la Rosa de l’any passat i també podeu cantar els goigs del Roser seguint el vídeo: Goigs del Roser de Pallerols.