A les 12.30 hores del migdia del dia 28 de novembre, se celebrarà la Santa Missa a la Ribalera, per commemorar l’última Missa del Pas dels Pirineus que va celebrar sant Josepmaria el mateix dia 28 de novembre de 1937, que també era diumenge, com enguany. Barranc de la Ribalera. A la parta assenyalada, es poden distingir unes marques verticals a la roca. continuar a peu des d’aquesta casa fins a la Ribalera, a on arribarem a les 12 del migdia.

Si algú vol reviure amb més intensitat tot el que va fer sant Josepmaria les dates del 27 i 28 de novembre, se sortirà de Pallerols el dia 27 a les 3 de la tarda per arribar a Torrent sobre les 6, i a la casa del Corb sobre les 6,30 de las tarda, que ja es fa fosc. Allà es podrà dormir com va fer-ho l’expedició de l’any 1937.

L’endemà, dia 28, sortirem de la casa del Corb a les 9 del matí per arribar a les 11 a la Ribalera.

El camí de tornada serà el mateix que a l’anada: des de la Ribalera fins a Torrent, i d’aquí es pot arribar amb cotxe fins a Peramola. O bé també es pot tornar per Juncàs i a la carretera general d’Oliana a La Seu d’Urgell, al Km 147,7.

Els que vulguin anar a dormir la nit del dia 27 a la casa del Corb han de portar sac de dormir, sopar i esmorzar.

Els que vulguin dinar a la Ribalera després de la Santa Missa del dia 28, hauran de portar-se’l.

Us hi esperem!