Preparant la “Everest Trail Race”

El passat diumenge 27 d’octubre, la corredora de curses de muntanya Fernanda Maciel va recórrer un tram del Camí d’Andorra, dins del programa de preparació per a la seva propera competició que serà la Everest Trail Race: un recorregut de 160 quilòmetres i 14.500 metres de desnivell positiu, en un total de cinc etapes, a la zona de l’Everest.

Estarà al Nepal del 3 al 18 de novembre.

El tram del Camí d’Andorra que va recórrer el passat diumenge va ser des de la casa de Torrent -a Peramola- fins a Coll de Nargó. Un recorregut de 28 Km que va realitzar en 3 h 40 minuts, creuant les muntanyes del Corb i Aubenç.

Com a preparació a l’Everest Trail Race, va carregar amb 5 kg de pes a la motxilla i va fer el recorregut sense avituallament.

Toni Cucurull i Jordi Piferrer, la van acompanyar en alguns trams curts del trajecte.

Va fer un dia esplèndid en tots els sentits i Fernanda va glossar en repetides ocasions la bellesa del traçat del Camí d’Andorra.

A partir del 18 de novembre, Fernanda tornarà a la seva ciutat de residència, la Seu d’Urgell, participant el dia 30 de novembre a la VII Jornada de Camins de Llibertat a través dels Pirineus, que organitzem a Escaldes – Engordany.

La nit del 30 de novembre a l’1 de desembre participarà també en el Trail Nocturn Rosa del Nord.

Agraïm molt a Fernanda la seva col·laboració amb el Camí d’Andorra i la sincera amistat que ens ha deparat. Volem destacar de la seva personalitat la senzillesa i naturalitat del seu comportament, que facilita enseguida un tracte cordial i sincer.

NOTA del día 12.11.2103

Avui ha finalitzat la Everest Trail Race, Fernanda Maciel ha quedat primera de las dones i segona de la general. Adjuntem la classificació dels 5 primers:

1. Upendra Sunuwar 20h29:46

2. Fernanda Maciel 26h00:29

3. Lluís Puig Puig 26h42:24

4. Francisco Salas Molina 26h42:29

5. Andreas Schambeck 27h03:07

Més informació de la classificació clicar aquí.

Un èxit de Fernanda, gràcies també a l’entrenament realitzat en el Camí d’Andorra.