Memorable record del 76è aniversari de l’arribada de sant Josepmaria a Andorra

El diumenge 1 de desembre, a les 11:30, se celebrà a l’església de Sant Julià de Lòria una missa d’acció de gràcies en memòria de la feliç arribada de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer a Andorra, el 2 de desembre de 1937.

En acabar la missa, es beneí la rosa de fusta daurada que l’any passat -en motiu de la celebració del 75è aniversari del pas de sant Josepmaria per Andorra- Mons. Javier Echevarría, prelat de l’Opus Dei, regalà a l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan Enric Vives. A continuació es traslladà la rosa al seu emplaçament definitiu, en un lateral de l’antic altar major, prop l’estàtua de sant Josepmaria.

Concelebraren l’Eucaristia Mn. Josep Maria Mauri, vicari general del bisbat d’Urgell i Mn. Josep Chisvert, rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria. Hi assistiren unes 250 persones i algunes autoritats del Comú de Sant Julià de Lòria, entre altres la cònsol major Montserrat Gil i el conseller major Carles Álvarez Marfany. També hi assistí una important representació de la Junta de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, amb el seu president Joaquim Manich.

Donà un especial relleu a la celebració, el cor dels Petits Cantors d’Andorra que acompanyaren amb els seus cants.

Tot plegat una festiva celebració, que des de l’associació agraïm profundament als sacerdots concelebrants, a les autoritats de sant Julià de Lòria i a tot el públic assistent.