Unes 40 persones vàrem poder gaudir de la pau de Pallerols

El diumenge 14 de maig unes 40 persones vam fer un romiatge a la Mare de Déu del Roser de Pallerols. Provenien de diferents llocs: Lleida, Barcelona, Sant Cugat, Andorra i fins i tot de Madrid.

El Ricardo Gómez Val ens fa un resum del que van fer unes famílies que venien d’un Centre d’esplai de Barcelona.

“El diumenge 14 de maig un grup de famílies del centre d’esplai Carena, de Barcelona, vam organitzar un romiatge a Pallerols.

Arribàrem cap a les 12 del matí i tot seguit començà el rés del rosari, tot caminant pels voltants de l’església. Una vegada dins l’església, els mossens Xavier Pont i Joaquim Gonzàlez Llanos concelebraren l’Eucaristia. En acabar vam cantar tots junts el Virolai”.

“Desprès, algunes famílies ens quedàrem a dinar pels voltants de Pallerols compartint les diferents especialitats culinàries que portava cada família. Com que va començà a ploure vam haver d’entrar dins la rectoria on poguérem gaudir de la projecció d’un vídeo on s’explica el pas dels Pirineus que va fer sant Josepmaria l’any 1937. A la rectoria hi havia també altres grups que ens convidaren a prendre cafè i unes pastes.

Finalment vam fer una visita per la rectoria descobrint els diferents espais on havia estat sant Josepmaria.

En acabar la visita ja tornava a lluir el sol i vam poder fer un comiat tranquil i fins i tot algunes de les més aventureres van fer una excursió pels voltants i feina ens costà trobar-les per marxar cap a casa.

Va ser una jornada molt emotiva, com sempre que anem a Pallerols. Encara que sembla que Pallerols sigui lluny, a dues hores de cotxe, ben segur que val la pena anar-hi per gaudir de la pau que allí es respira; quan ets allà et trobes com a casa. Us ho recomanem!”