Dels dies 26 de juny al 1 de juliol de 2007, el Club Raier de Lleida va organitzar una Caminada pel Pas dels Pirineus.
A grans trets el recorregut fou el següent:

  • Dia 26.- Trobada a Pallerols a les 11 de la nit. Sopar i dormir.
  • Dia 27.- Missa al matí a Pallerols i arribada de més expedicionaris. Anar amb cotxe a Peramola i a partir d’aquest punt començar a caminar fins a Torrent i el Corb. Dinar i continuar cap a Santpou, la Ribalera, pujar l’Aubenç per la Canal de la Jaça i acampar amb tendes als prats de la Casa d’Aubenç.
  • Dia 28.- Baixada per la cara nord de l’Aubenç fins al riu de Valldarques. Banyar-se al riu i dinar. Continuar fins a Fenollet. Missa a les 8 de la tarda. Sopar i dormir.
  • Dia 29.- Missa al matí a Fenollet i arribada al poble d’Ares cap a les 7 de la tarda. Sopar i dormir dins l’església d’Ares, que abans havia estat netejada a fons pels mateixos expedicionaris. Cap a les 10 de la nit arribaren a peu des de l’Oliva de Cabó tres nous components de l’expedició.
  • Dia 30.- Missa al matí a l’església d’Ares i sortida cap a Baridà. Arribaren a l’hora de dinar, cap a les 2 del migdia, a Cal Pallarès de Noves de Segre. Sis dels expedicionaris tenien diarrea i tota l’expedició va descansar fins a les 7 de la tarda per intentar recuperar-se. Com que no es trobaven encara bé, van anar tots amb cotxes cap a la Collada de la Torre, a on acamparen.
  • Dia 1 de juliol.- Ja plenament recuperats, sortiren de la Collada de la Torre i arribaren a l’ermita de Santa Maria de Feners, a Argolell, cap a les 12 del migdia, a on se celebrà la Santa Missa. A continuació pujaren a Mas d’Alins i la baixada fins a Sant Julià de Lòria la feren en cotxe.

Van començar la caminada 12 persones i s’hi van afegir en diferents moments altres 4 persones. No obstant els que van caminar tots els 5 dies foren 8 caminants: Toni Cucurull, Mn. Carlos Palos, Alfons Muñoz, José Maria Prieto, Lucas Esteve, Miquel Casaña, Íñigo Samaranch i Alex Kadar. Quatre persones més van fer l’avituallament en diferents moments de la Caminada.

Tot i que no van fer a peu l’itinerari complet, tots els expedicionaris van poder comprovar la duresa del recorregut i quedaren molt contents per l’experiència i amb ganes de tornar-hi, per fer-ne la totalitat.