Informa’t de la realitat històrica i camina amb seguretat des d’Oliana fins a Andorra

Camino de Liberación

En el present llibre, Jordi Piferrer fa un resum d’altres dos llibres seus (1) sobre l’expedició de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer en el seu camí d’evasió des de Madrid fins a Andorra, a la tardor de 1937, aportant nous documents de la seva estada a aquest país dels Pirineus en els anys 1937 i 1943, d’acord amb les últimes investigacions sobre el tema.

El llibre consta de 329 pàgines i 136 fotos i esquemes d’itineraris que permeten al lector seguir les petjades de sant Josepmaria en el seu caminar des d’Oliana fins a Andorra i la frontera amb França.

Està dividit en dues parts i 4 apèndixs:

– En les dues primeres parts del llibre -a través dels escrits dels propis expedicionaris- analitza àmpliament l’expedició de sant Josepmaria i la seva posterior estada a Andorra.

– En els apèndixs, fa una anàlisi general de les expedicions d’evasió i relata tres expedicions relacionades amb la de sant Josepmaria.

(1) Els dos llibres publicats anteriorment pel mateix autor són:

El pas dels Pirineus (Pagès editors, Lleida 2012) amb una segona edició. Llibre en què a més de l’expedició de sant Josepmaria Escrivà recull altres 15 expedicions d’evasió a través dels Pirineus. Hi ha una versió en castellà: Entre la noche y la esperanza (Editorial Milenio, Lleida 2014).

Andorra: terra d’acollida (Andorra, 2007),realitzat en col·laboració amb Alfred Llahí. Hi ha una versió en castellà: Andorra: tierra de acogida (Editorial Rialp, Madrid, 2009).

Camí d’Andorra

Un llibre indispensable per recórrer amb seguretat la totalitat de la ruta que va seguir sant Josepmaria Escrivà, des d’Oliana fins a Andorra.

El llibre consta de 162 pàgines, 11 mapes i 46 fotografies en color que mostren amb precisió els llocs per on transcorre el camí, amb els horaris de cadascuna de les etapes, zones d’acampada i fonts. A més de les rutes a peu, conté les pistes per transitar en cotxe tot terreny, quads, BTT, cavall, motocicleta, etc. En la confecció dels mapes ha col·laborat l’arquitecte Robert Espí.

Conté també informació sobre les poblacions més properes al camí, amb els serveis turístics més importants.

Està escrit en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Nota

El preu dels dos llibres és:

“Camino de Liberación”, 24 €

“Camí d’Andorra”, 25 €

Demaneu el llibre a: [email protected]

També els trobareu a:

Llibreries TROA, de Barcelona i Girona; Llibreria La Puça, d’Andorra la Vella; La Llibreria Purgimon, de la Seu d’Urgell; Llibreria la Quera, de Barcelona; Oratori del Col·legi Major Bonaigua, de Barcelona; Libreria Pellicer, de Oliana; i en les principals llibreries d’Espanya.