Un nombrós grup de 23 nois, passaren uns dies a Pallerols

El passat 9 de juliol vam arribar a Pallerols una expedició formada per nois de València, Alacant, Castelló i Palma de Mallorca. La nostra idea era conèixer els llocs en els quals va estar sant Josepmaria, fer una exploració de la zona, i tornar en un futur proper per fer el camí complet.

El primer dia el dedicàrem a conèixer la rectoria i l’església de Pallerols, on vam celebrar la santa Missa. Després vam anar a la cabana de Sant Rafel que està a mitja hora de camí. Allà Pepe, de l’associació d’amics del camí, ens va estar explicant la història de la cabana així com anècdotes de sant Josepmaria i de les persones que van coincidir amb ell.

El segon dia vam fer a peu la ruta des de Peramola fins a la Ribalera passant per la Casa del Corb. A la Ribalera vam celebrar la santa missa i vam menjar uns entrepans. Va ser bastant emocionant recordar els esdeveniments que hi van succeir i fer pràcticament el mateix que van fer sant Josepmaria i els seus acompanyants.

L’últim dia, vam anar a Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella com a punt final del viatge. A la tarda vam anar al riu Segre a pujar en caiacs.

Uns dies magnífics pels llocs més significatius del “pas dels Pirineus”. Segur que repetirem doncs ens deixàrem al tinter moltes rutes i llocs per visitar.