Venien de pas cap a la Jornada Mundial de la Joventut

El dia 11 d’agost arribaren a Pallerols 54 noies procedents de Canadà.

Van fer un vol en avió des de Toronto fins a Barcelona on van arribar el diumenge 7 d’agost. Durant cinc dies estigueren visitant Barcelona i el dijous dia 11, cap a les 12 del migdia, arribaren en autocar a Peramola -van visitar el Paller- i després es dirigiren a Pallerols, on van estar fins les 4 de la tarda. Aquest mateix dia feren nit a Pamplona, per veure la Universitat de Navarra i també visitaren San Sebastian.

Finalment, del 16 al 22 d’agost estigueren a Madrid per estar amb el Papa Benet XVI a la Jornada Mundial de la Joventut. El dia 23 d’agost van tornar a Canadà.

Les noies -que reben formació cristiana en diferents centres de l’Opus Dei a Canadà-, venien de Ottawa, Toronto, Vancouver, Québec, Montreal i Calgary.

A Pallerols van poder visitar el lloc on Sant Josepmaria va passar la dolorosa nit del 21 al 22 de novembre de 1937, l’església on trobà la Rosa de Rialb i fins i tot pujaren a la Cabana de Sant Rafel.

Les experiències que ens han arribat han estat molt positives.

Les van acompanyar en tot el recorregut: Paco Penella, Noeli Mas i Conxa Blasco, membres de la Junta de govern de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.