Adjuntem alguns dels comentaris a les notícies de la reconstrucció de la Cabana de Sant Rafel.

1. Penso que s’ha de remarcar el comentari que fa el rector de Ponts, Mn. Jaume Mayoral. Ell, juntament amb Mn. Bonifaci Fortuny, són els responsables de la pastoral diocesana a la zona de Rialb, per això la seva valoració sobre aquest camp de treball té una importància especial. Diu Mn. Jaume Mayoral:

Interessant el camp de treball, com a Rector de Ponts agraïm aquesta tasca lúdica i a la vegada espiritual que es fa, especialment quan els destinataris són joves i adolescents. Així l’estiu és quelcom més que monotonia i sofà.

Enhorabona.

2. Adjuntem també alguns comentaris fets per alguns participants als camps de treball.

Diu Robert Vilà, de Girona:

M’ho esperava diferent. Em pensava que seria una feina com qualsevol altre, però finalment em vaig adonar que no. Vaig adonar-me al acabar-ho tot, que estàvem arreglant la part d’un camí on hi havia estat un gran Sant. Enhorabona a tots i gràcies!

Cristóbal C. Chávez, també de Girona:

Dóna molt de gust, plaer i satisfacció (i cansament, tot s’ha de dir) haver viscut una experiència tan bonica. A veure quan és la següent!!!! Per acabar, remarcar la convivència que ha sortit esplèndida!! Records a tots els qui hem viscut aquesta experiència inoblidable!!!

Txeiks, de Girona:

Dóna molta alegria veure la feina feta! I que bé que ens ho hem passat!Moltes gràcies a l’Associació per haver-nos donat l’oportunitat de col·laborar.

I Edu Marzà, de Sabadell:

Han sido 10 días de trabajo intenso, que nos ha encantado. El hecho de ir viendo como avanza anima mucho. El año que viene, más!

3. Altres comentaris han estat:

Manuel Barroso

Es una gozada ver como esos chavales reconstruyen la cabaña donde se refugió San Josemaría. Yo estuve alli hace dos años y solo habia piedras… ¡Gracias!

Sóc Lliure:

M’ha agradat molt la vostra feina. Gràcies per tot i que el vostre exemple serveixi per a molts.