Interessen els vostres comentaris

Habitualment els lectors del web ens envien comentaris sobre les Notícies que van apareixent regularment. Tots els comentaris són benvinguts i els tenim en gran estima.

No obstant, alguns -per la qualitat i reconegut prestigi del que escriu-, tenen per a nosaltres una especial significació. Aquest és el cas d’un comentari que el Dr. Pedro Rodríguez va fer sobre la notícia de la Caminada del passat 10 d’octubre. Diu així:

Me dan envidia esas fotos. Sólo aspiro a poder unirme a una expedición y celebrar la Santa Misa en la cueva, ya célebre, en que celebró San Josemaría. Y aprovecho para agradecer la obra de arte, de información y de amor que es esta web.

Tot i que la majoria dels lectors coneixeu sobradament la personalitat del Dr. Pedro Rodríguez, pels qui no la recorden adjunto una breu ressenya que he extret d’un dels seus últims magnífics treballs: Camino. Edición crítico-histórica.

Pedro Rodríguez, Doctor en Teologia i en Dret, Prelat d’Honor del Papa, Professor de Teologia Dogmàtica a la Facultat de Teologia de la Universitat de Navarra, membre de la Pontifícia Acadèmia Romana de Sant Tomàs d’Aquino. És autor de nombrosos estudis i llibres d’Eclesiologia, en la seva doble dimensió ecumènica i d’espiritualitat.

Per tot això, pensem que els seus agraiments al nostre treball tenen un valor encara més important. El web és el fruit del treball il·lusionat de molta gent, però encara necessitem més voluntaris, necessitem més idees per millorar-la, necessitem els teus suggeriments, la teva participació activa, . . . Volem certament que arribi a ser, com diu el Dr. Pedro Rodríguez, una obra de arte, de información y de amor.