Fes tu també la teva acció per a la promoció mundial de Pallerols

El proper 12 d’abril es compliran 20 anys de l’inici de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.

En aquell dia, un grup d’amics férem una excursió per descobrir la zona del Baridà (la casa amb les seves bordes) per on l’expedició en la que hi anava sant Josepmaria Escrivà passà el dia 30 de novembre de 1937.

A partir d’aquell el 12 d’abril de 2003, vàrem organitzar més sortides, acompanyats de persones del territori, per descobrir els camins, desbrossar-los i senyalitzar-los.

Així es fou formant un grup de treball que fou el nucli fundacional de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, que actualment compte amb milers de simpatitzants de tot el món.

Us adjuntem algunes estadístiques:

Cada any visiten Pallerols més de 1.000 persones; si mireu les notícies de la web podreu comprovar els països de procedència. Un 70 % venen d’Europa i la resta dels altres 4 continents.

Las notícies de la web s’editen en 3 idiomes i arriben a unes 2.500 persones, que interactuen a través de comentaris a cada notícia.

Tenim 98 socis que aporten quantitats variables que fan possible les activitats que organitzem periòdicament. També destaquem la inestimable i necessària tasca dels voluntaris; en aquest sentit, us encoratgem a què us apunteu com a Voluntaris i Socis a fi de arribar a més activitats i a més persones.

Un altre aspecte que cal remarcar són els vídeos que mostren algunes activitats més freqüents com són: les Caminades, les Jornades de Camins de Llibertat i els actes religiosos i culturals al voltant de Pallerols. Entrant a YouTube, a nom de Jordi Piferrer Deu, trobareu 167 vídeos que s’han visualitzat 98.512 vegades. Els vídeos de les Caminades us ajudaran a tenir una completa informació sobre les diferents etapes de la totalitat de la ruta de 100 Km que va des d’Oliana fins a Andorra.