Pallerols és un magnífic lloc per a les teves celebracions

El passat 23 d’abril ens vam reunir a Pallerols més de 30 persones per celebrar el 80è aniversari de Jordi Piferrer. Van arribar a Pallerols procedents de Madrid, Barcelona, ​​Lleida,… Emilio es va desplaçar des d’Holanda per no faltar a la celebració.

Ja la nit anterior, per a preparar totes les coses, van arribar a Pallerols: Octavio, Luis i Gloria, Joaquim i Montserrat, Pedro Javier (la seva dona Chus no va poder venir a causa d’una forta amigdalitis). D’Igualada van arribar dues persones fonamentals: Manel i Mateu, que ens van obsequiar amb una paella fenomenal.

A les 12 va començar la celebració de l’Eucaristia que va oficiar Mn. Norbert Estarriol. A l’homilia va destacar que era un dia d’acció de gràcies i que la nostra feina a Pallerols consistia fonamentalment a procurar fer les coses de tal manera que molta gent de tot el món pugui venir també a aquest lloc per donar gràcies.

Després de la Missa ens dirigírem a la segona planta de la rectoria per visionar uns vídeos realitzats per molts amics de Pallerols que no hi van poder assistir. Els vídeos procedien de persones que viuen a Roma, Jerusalem, New York, Miami, Andorra, Eslovènia, Barcelona, ​​Lleida, Madrid, Girona, Pamplona, ​​etc. Van ser més de 50 vídeos que s’unien a la celebració!

A continuació el dinar, la magnífica paella!, i a les postres els records dels assistents sobre tantes inoblidables experiències viscudes a Pallerols al llarg dels gairebé 20 anys des que vam començar la reconstrucció de la rectoria i la recuperació del camí des d’Oliana fins a Andorra. Quants records!

En fi, una jornada inoblidable que recomanem vivament a tots els que vulguin celebrar a Pallerols els seus aniversaris!

Nota.- Pots seguir alguns moments de la celebració, amb les fotografies fetes pel Florentí Ysern i els dos vídeos que adjuntem editats per l’Octavio Rico a partir de les fotos de la web i la filmació que va fer ell mateix.