Dels dies 21 al 31 de juliol de 2007, divuit nois van col·laborar en la reconstrucció de murs, refent escales i camins, reparant portes, pintant l’interior de l’església de Pallerols i altres treballs de preparació per la Festa de la Trobada de la Rosa, que aquest any se celebrarà el 25 de novembre de 2007.

Com ja hem informat altres vegades, des de fa cinc anys el diumenge més proper al dia 22 de novembre commemorem el fet que sant Josepmaria va trobar, en aquesta data del 1937, una rosa de fusta daurada al terra de l’església de Pallerols, la qual cosa el confirmà en la seva decisió de continuar cap a Andorra.

Enguany al complir-se el 70 aniversari d’aquesta efemèride volem celebrar-ho d’una manera més plena. Celebrarà l’Eucaristia el senyor Bisbe d’Urgell, Mons. Joan Enric Vives i Sicília.

Per aquesta diada volem tenir l’església de Pallerols i els seus contorns ben preparats per acollir la molta gent que hi assistirà. Per això fem una sèrie de Camps de Treball a on molts voluntaris hi col•laboren generosament. Durant aquests dies hi han col•laborat nois de diferents clubs juvenils de l’Opus Dei, de Barcelona i Sabadell.