El Camí d’Andorra cada vegada més transitat

Durant el mes de juny hi ha hagut molta activitat al Pas dels Pirineus.

1. El dia 16, dos sacerdots de Tarragona i un noi mexicà visitaren Pallerols, la Cabana de Sant Rafel, la Bassa i la Casa del Corb. Un dels sacerdots fou Mn. Lluís Raventós, que fou dels primers que investigà la zona de la Ribalera juntament amb la família de Juncàs i acompanyant a Josep Rossinyol, de Manresa. L’altre sacerdot fou Mn. Didac Porras i el noi mexicà fou Irineo Pallares.

2. Dels dies 23 a 26, Mn. Fernando Santos i Isidor Ramos feren la Caminada sencera des de Peramola a Mas d’Alins (Andorra). Ja és la tercera vegada que aquestes dues persones fan la Caminada integral. El recorregut fou el següent: Dia 24 Peramola-Fenollet (32 Km), dia 25 Fenollet-Noves de Segre (26 Km), dia 26 Golf d’Aravell-Mas d’Alins (20 Km). En total caminaren uns 78 Km amb un desnivell acumulat positiu de 4.100 m i negatiu de 3.450 m.

3. Dels dies 23 a 28, un grup de 24 nois feren la Caminada Integral organitzada des de fa anys per la gent de Lleida. Es pot veure la notícia a part.

4. Finalment, dels dies 28 de juny al 2 de juliol, vingueren des de Sevilla un grup de 15 nois i feren una part del Camí d’Andorra. Podeu veure també a part la notícia d’aquesta Caminada.

Moltes altres persones de les que no tenim testimoni gràfic han fet alguna part del camí durant el mes de juny