Comencem les Caminades d’aquest curs

El proper 10 d’octubre començarem les caminades del Curs 2009 – 2010

Hi haurà dos itineraris guiats:

a) Pels que vulguin caminar

Ens trobarem a Oliana, a les 10 del matí, davant l’Hotel Víctor. A continuació anirem al Pont de Peramola on deixarem els cotxes i des d’aquí començarem a caminar, pujant a la primera ermita de la Caminada: la Mare de Déu de Castell·llebre. Baixarem cap a Peramola, passant per Cal Boix, on hi ha l’ermita de la Mare de Déu de la Gràcia. En arribar a Peramola saludarem la Mare de Déu del Roser.

A Peramola ens trobarem amb els de l’itinerari b) i visitarem el Paller on Sant Josepmaria passà la nit del 19 de novembre de 1937. Després dinarem tots plegats a la Font del Cané, de Peramola. Portar-se el dinar.

Els que caminin continuaran a peu cap a Pallerols pel camí vell de Sant Marc i passaran per la Font de Comalpou, on l’expedició de 1937 anava a buscar aigua.

En arribar a Pallerols ens trobarem els dos grups i visitarem els llocs on sant Josepmaria passà la nit del 21 al 22 de novembre de 1937 i trobà la Rosa al matí del dia 22. A l’església de Pallerols, saludarem la Mare de Déu del Roser i a continuació, a les 5 de la tarda, hi haurà missa.

b) Pels que vulguin fer l’itinerari en cotxe.

Ens trobarem a Peramola a les 12,30 del migdia, davant de la Fonda La Masia. Dinarem junts a la Font del Cané de Peramola i ens tornarem a trobar a Pallerols a les 4,30 de la tarda per visitar la zona i assistir a missa de cinc els que vulguin.

Nota.- Per a veure els dos recorreguts entrar a la Ruta 1: En traç discontinu la ruta dels caminants. En traç continu la ruta amb cotxe.