El proper dissabte 14 de desembre anirem des de l’Espluga de les Vaques, al Barranc de la Ribalera, fins a les Masies de Nargó, tot recordant la ruta que feu l’expedició de 1937, el 28 de novembre, ara fa 76 anys.

Quan arribem a la Casa de Aubenç, posarem un Pessebre i farem la fotografia de rigor, que servirà per a felicitar les festes de Nadal a tots els amics de l’Associació.

Els nostres amics d’Igualada ens prepararan un bon arròs. Per això no fa falta portar-se el dinar, sinó solament alguna cosa per a menjar durant la Caminada.

En total caminarem de cinc a sis hores. Els qui no vulguin caminar aniran en cotxe tot terreny fins a la Casa d’Aubenç, a través de la pista que puja des de les Masies de Nargó.

Pel camí, tindrem ocasió de llegir els textos històrics que fan referència a aquells dies. Una ocasió única per reviure els mateixos esdeveniments de fa 76 anys.

Ens trobarem puntualment a les 9:45 del matí a Oliana, a la plaça que hi ha davant el restaurant Palau, prop de l’Ajuntament.

Per a veure una caminada semblant clicar aquí.

Notes.-

– La caminada acabarà cap a les 18.00 hores

– Hi ha missa a Organyà i Ponts a les 19.00 horas

– Confirmeu la vostra assistència i tots els qui podeu porteu cotxes tot terreny.

– Els qui portin cotxes tot terreny, feu-nos-ho saber en el formulari adjunt.