Una ruta per la zona de Pallerols i el Corb

Un grup d’amics de Barcelona, Sant Cugat i Tarragona, han realizat un ruta BTT per la zona de Pallerols.

Adjuntem una petita crònica d’un dels participants

Divertida i variada ruta que comença a la rectoria de Pallerols. Només iniciar tenim una bona baixada per anar escalfant motors per a la primera pujada de la ruta. Tot això enmig del bosc i per uns senders increïbles.

Un cop assolit el primer port, ens fiquem per unes trialeres una mica tècniques, on caldrà baixar el selló. Combinant pistes, camins i senders, recorrerem la vall amb unes vistes increïbles, parant per fer fotos i menjar alguna barreta.

Quan arribem a Peramola, comencem l’última i més letal pujada de la ruta: 2,5 km per carretera i 2,5 per camí, amb un pendent del 8 i 12%.

I com diu l’expressió “No pain, no gain”, quan acabem de pujar, ens espera una magnífica trialera on caldrà posar tota la carn a la graella per poder realitzar-la. Té punts bastant tècnics on només els més valents s’atreviran. Per la resta és molt divertida, ja que vas esquivant arbres i fent petits però grans salts i derrapatges.

Finalitzada la trialera, haurem arribat a Pallerols.

La ruta és 99% ciclable, amb algun tram complicat però no impossible. Recomanada per fer durant tot l’any, i portar força aigua, ja que durant la ruta no hi ha fonts.

Podràs veure tota la ruta a:

http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11580491