Reunió d’artistes a Pallerols

El dissabte 2 d’abril ens reunírem a Pallerols 42 persones per visitar la recent restaurada rectoria.

Hi assistí gent de diferents llocs, entre els que destacaven 14 artistes, pintors i escultors, que desitgen col·laborar en el finançament de les obres de la rectoria i el mobiliari de la sala d’actes, oferint algunes de les seves obres.

Les obres d’aquests artistes -i d’altres que no pogueren assistir aquest dia a Pallerols- es podran adquirir a l’exposició que farem a la sala Rusiñol, de Sant Cugat del Vallès, dels dies 10 al 19 de juny de 2016. Més endavant ampliarem aquesta notícia.

A més dels artistes col·laboradors, hi assistí també el propietari de la sala Rusiñol, Ignasi Cabanas amb la seva esposa Victòria Ballbé, que cedeixen gratis la galeria.

Alguns dels amics de l’Associació procedents de Lleida, comandats pel Paco Penella, la seva esposa Noelia Mas i la Conxa Blasco, es dedicaren a organitzar el dinar: un corder a la brasa i botifarra, acompanyats d’una amanida variada i de bons vins. De postres, coques de Coll de Nargó de diferents tipus.

El corder el regalà el Pere Sala, de la casa de Vilaró. El Pere no hi va poder assistir, però en representació de la casa de Vilaró hi assistí el seu fill David. També ens acompanyaren altres famílies de Pallerols: de Ca l’Ampurdanès, en Lluís Campabadal amb la seva esposa Elda i els seus fills, així com la seva germana Fina. De Cal Mingo, l’Agustí Sala.

Menjàrem a la plaça davant de l’escola de Pallerols, que ens cedí l’ajuntament de la Baronia de Rialb. En representació de l’ajuntament hi assistiren l’alcalde Antoni Reig i la regidora Dolors Caelles.

Altres convidats acudiren des de Barcelona, Igualada, Sant Cugat del Vallès i altres poblacions de Catalunya.

Un dia esplèndid en tots els sentits: el temps hi acompanyà, el dinar magnífic, … i sobretot la qualitat dels comensals.