Per a completar la festa del 26 de juny, un any més farem l’Aplec de sant Josepmaria

El dissabte 8 de juliol tindrem el tradicional “Aplec de sant Josepmaria” a Sant Julià de Lòria (Andorra) amb el següent horari:

10:00 Els que ho desitgin podran pujar a peu des del poble d’Argolell al Mas d’Alins i la Borda del Gastó.

-Un grup nombrós d’uns 30 nois arribaran també caminant des de Pallerols de Rialb, seguint el Camí d’Andorra que feu sant Josepmaria l’any 1937. Aquests nois són de diferents llocs d’Espanya.

-Per altra part, la majoria pujaran en cotxes o a peu des de Sant Julià de Lòria per arribar cap a les 12 del matí a la Borda del Gastó.

12:00 Reunits tots els grups a la Borda del Gastó, farem un piscolabis refrescant per celebrar el retrobament de tots els grups que hem arribat fins a aquest punt on també arribà sant Josepmaria fa 86 anys.

12:30 baixarem -en cotxes o a peu- cap a l’església de Sant Julià de Lòria, on hi ha l’estàtua de sant Josepmaria, per celebrar l’Eucaristia.

13:30 Presidirà l’Eucaristia Mn. Xavier Pont, i juntament amb ell concelebraran els sacerdots que han vingut caminant acompanyant el grup que ha fet tot el recorregut des de Pallerols de Rialb.

14:30 Dinar a la Pizzeria Venècia, de Sant Julià de Lòria

Mira l’Aplec de l’any 2018, 2019 i 2021.

Nota.-

Per anar en cotxe a la Borda del Gastó s’ha de sortir de Sant Julià de Lòria en direcció a Fontaneda seguint les següents indicacions.

– Punt de partida: Sant Julià de Lòria. Travessar al pont sobre el riu Valira, allà on hi ha un rètol que posa “a Fontaneda 5,9 Km”. A aquest punt li direm: Km 0,00

– Cementiri nou de Sant Julià: minut 4 – Km 2,10

– Coll de Jou: minut 5 – Km 2,70

– Desviament a Fontaneda: minut 10 – Km 5,50. No s’ha d’entrar al poble de Fontaneda, sinó que el deixem a la dreta i continuem per la carretera principal.

– Borda del Gastó: minut 12 – Km 7,40. Es coneix la Borda del Gastó perquè hi ha vaques i hi ha uns rètols que diuen: a l’esquerra “Mas d’Alins – 3,2 Km”, a la dreta “Ermita Verge Canòlich – 5,5 Km”.