Un mes de maig per a reviure experiències úniques en el Pas dels Pirineus

Aquest mes de maig tenim dues activitats importants:

1. El dia 14, la tradicional Caminada del segon dissabte de mes. Anirem des del riu de Civís fins a Sant Julià de Lòria, a Andorra.

Ho farem a través d’una ruta típica de contrabandistes, seguint l’expedició de 1937. Pujarem a Argolell pel Barranc de la Cabra Morta i seguirem cap a Mas d’Alins, ja a Andorra, baixant tot seguit per antics camins i corriols fins a Sant Julià de Lòria. En arribar a la Borda del Gastó, poc abans del poble de Fontaneda, farem una bona costellada per celebrar l’èxit de l’expedició. Vegeu una ampliació de la Notícia.

2. Per altra part, el dia 29 farem el tradicional Romiatge del mes de maig a Pallerols, per saludar a la Mare de Déu del Roser i implorar el seu ajut. A les 12 començarem en processó el rés del Rosari seguit de la celebració de l’Eucaristia. Els qui vulguin poden arribar a les 11,30 del matí que començarem amb una explicació dels fets del 22 de novembre de 1937. Després de la missa es podrà dinar per les rodalies de Pallerols. Vegeu una ampliació de la Notícia.

Dues activitats del mes de maig plenes de la llum i el color de la primavera que uneixen els dos extrems del Camí d’Andorra: Pallerols, a l’inici del Camí, i Sant Julià de Lòria, al final.

No et perdis l’oportunitat de reviure intensament dues experiències inoblidables del Pas dels Pirineus!