El Pas dels Pirineus va a més

Els mesos de juliol i agost han estat molt concorreguts. Com ja vam informar àmpliament, durant el mes de juliol hi van haver 3 Caminades integrals i 3 Camps de treball, a més de nombroses visites de particulars i petits grups.

A l’agost vingueren unes noies de Munich (Alemanya), gent d’Itàlia, del Japó, d’Àfrica, . . . i de moltes parts d’Espanya: de Màlaga, de Còrdova, de Sevilla, de València, de Madrid, d’Astúries, . . . En total estimem que, durant els mesos de juliol i agost, passaren per Pallerols i la zona del Camí d’Andorra més de 500 persones. Del Club Maestranza de Màlaga feren la totalitat del Camí uns 15 nois, acompanyats dels seus pares i monitors. A primers de setembre venen dos grups de Madrid a fer també part del Camí.

Com ja es va informar, s’han col·locat unes sirgues de seguretat a l’accés a la Casa del Corb i a la sortida de la Canal de la Jaça.

Tot plegat fa que el Camí d’Andorra sigui cada vegada més transitat. Això ens esperona a tenir-ho tot millor senyalitzat i condicionat per a fer més amable el recorregut a totes aquelles persones que d’any en any hi acudeixen de forma creixent.

Agrairem que tots els que hi heu caminat durant l’estiu, ens digueu les vostres impressions i suggeriments.