El passat diumenge dia 2 de juliol hi va haver una Missa solemne a l’església parroquial de Ponts per celebrar els 50 anys de sacerdoci de Mn. Bonifaci Fortuny, Rector de la Parròquia i d’altres pobles de les rodalies. L’ordenació sacerdotal li va conferir el bisbe Iglesias Navarri, el dia 17 de juny de 1956 a la catedral de la Seu d’Urgell. La primera missa va ser el dia 24 de juny del mateix any.
Entre les poblacions que Mn. Bonifaci atén espiritualment, hi ha la Baronia de Rialb i per tant el nucli de Pallerols.

En moltes ocasions ens hem trobat a Pallerols i amb el seu caràcter alegre i entusiasta ens ha animat sempre a tirar endavant tot el que volem fer en aquella zona.

No podíem faltar a la celebració d’aquesta gran festa del 50 aniversari de la seva ordenació sacerdotal. Hi vàrem assistir dos representants de l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra: el Vice-president Ignasi Forcada i el Secretari Jordi Piferrer.

L’església de Ponts estava repleta pels seus fidels i amics vinguts de molts pobles veïns. Missa cantada per l’Orfeó de Ponts – la pontifical de Perosi -, ofrenes i discursos de diversos grups parroquials, interpretacions musicals per un grup de gent jove de Ponts, homilia d’agraïment a Déu i a moltes persones que han fet possible el seu sacerdoci i la seva perseverança fidel al llarg d’aquests 50 anys, alegria en tota la gent que hi va assistir.

¡Moltes gràcies Mn. Bonifaci per l’estímul i l’ajut que ens doneu sempre!