Li demanem a don Javier que molta gent de tot el món vingui a Pallerols

El proper 12 de desembre, en complir-se el quart aniversari de la mort de Mons. Javier Echevarría, volem fer un breu record de les seves estades a Pallerols.

Com sabeu, tot el que es referia a Pallerols l’il·lusionava molt i mostra d’això és que cada dos o tres anys volia fer una escapada per aquella zona. En total, va ser 5 vegades en algun lloc del trajecte de Pallerols a Andorra.

– La primera vegada fou el 4 de juliol de 2002. Va estar a Peramola, Pallerols i Fenollet.

– El 5 de setembre de 2007, en el 70è aniversari del pas de sant Josepmaria per aquestes terres camí d’Andorra, va estar per segona vegada a Pallerols i a més va visitar la Ribalera, el Corb, la Cabana de Sant Rafel i la Bassa.

– El 2 de setembre de 2010, tornà per tercera vegada a Pallerols, visitant també la Cabana de Sant Rafel, el poble d’Ares, el riu de Civís, el Barranc de la Cabra Morta i Argolell.

– L’1 de desembre de 2012, en el 75è aniversari del pas de sant Josepmaria, anà a Andorra per beneir una estàtua de sant Josepmaria a l’església de Sant Julià de Lòria. A la tarda del mateix dia participà en la VI Jornada de Camins de Llibertat a través dels Pirineus, i fou rebut per les autoritats eclesiàstiques i civils del Principat.

– Finalment el 3 de setembre de 2015, anà per quarta i última vegada a Pallerols per beneir la rectoria. A la tarda d’aquest mateix dia visità la Cabana de Sant Rafael.

Encomanem-nos a ell perquè molta gent vagi a Pallerols a trobar-se amb la Mare de Déu i aconsegueixi d’ella el do de la conversió i l’ajuda per fer sempre la voluntat de Déu, com féu sant Josepmaria a la tardor de 1937.

Per recordar les estades de D. Javier a Pallerols, cliqueu aquí.