27 Km i 900 metres de desnivell

Després de l’èxit de la 1a BTT de l’any passat, a la zona de Pallerols i el Corb, enguany s’organitza la 2a Trobada BTT del Camí d’Andorra, que tindrà lloc el diumenge 17 d’octubre.

El recorregut consisteix en pujar la muntanya d’Aubenç (1.464 metres) des de les Masies de Nargó (603 metres), passant per Aubàs. En arribar a la Casa d’Aubenç baixar de nou a les Masies de Nargó per l’altra banda de la vall. Tot el camí es farà per pistes forestals. Un total de 27 km amb uns 900 metres de desnivell acumulat.

Podeu consultar el recorregut complert a:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1055863 i també clicant aquí

L’horari previst és el següent:

10.00h Missa a l’església de Sant Climent de Coll de Nargó

11.00h Inici recorregut en BTT

14.30h Paellada

El cost per participant serà de 15€ (majors de 18 anys) i 10€ (menors de 18 anys). Tanmateix, és preferible que cada grup porti entrepans i beguda per completar l’àpat que s’oferirà als participants.

Per tal de facilitar les tasques organitzatives s’agrairia que confirméssiu la vostra assistència abans del dijous 14 d’octubre tot enviant un correu a: [email protected]. Per qualsevol altre consulta podeu ficar-vos en contacte amb Josep Maria Torné trucant al mòbil: 676 379 426.

Us recordem que els menors d’edat caldrà que portin l’autorització paterna signada, casc i la tarja sanitària.

S’està treballant per aconseguir un lloc on dormir la nit del dissabte al diumenge i així fer més còmode el desplaçament. Qui estigui interessat en aquesta opció que ho faci saber per mail o telèfon.