Un servicio altruista para una buena causa

Durante los meses de julio y agosto habrá tres Campos de trabajo en el Camino de Andorra:

– del 10 al 13 de julio, en los rios de Castellbò y de Aravell

– del 21 al 31 de julio, en la zona de Pallerols hasta el Aubenç

– del 31 de julio al 1 de agosto, en la zona de Fenollet hasta Ares.

Adjuntamos algunos comentarios de los Campos de trabajo del año pasado.

– Felicitats i moltes gràcies als voluntaris que han fet possible els ponts. El fer aquest tram i travessar l’Aravell sense haver de passar sortejant les pedres i amb el perill de lliscar, ajudarà a què hi hagi més persones que ens animem a fer-lo sencer. A més, i pel que es veu a la fotografia, no xoca amb l’entorn. (Conxa – Lleida)

– Felicitats!!La col·locació dels ponts al riu d’Aravell és certament impressionant. La nostra més sincera enhorabona a tots els que ho han fet possible. (Jordi i Mercè – Lleida)

– L’estiu passat vam anar amb una colla d’amics a arreglar els voltants de l’església de Pallerols. Genial!. Va ser una setmana que se’ns va fer curta per tots els participants. La veritat es que l’experiència de treball que ofereix un camp de voluntaris com aquest val la pena. A més a més, l’estada a Peramola i Can Fenollet serà molt difícil d’oblidar. Quins dies!!!! (Enric Parcerisa – Terrassa)

– La veritat és que anar de voluntari ha estat una gran experiència. Deu dies espectaculars, movent pedres i terra, netejant portes, construint escales de pedra… i amb un bon grapat de nois de Barcelona i Sabadell, que van treballar de valent. Ara, després d’uns quants mesos, dóna alegria recordar aquells dies. Animo a tothom que vulgui i pugui col·laborar amb aquesta gran causa, que ho faci sense miraments. Val la pena! (Edu Marzá – Sabadell)

– Quina mà de feina s’està fent per aquí!! És impressionant, la veritat és que fa venir ganes d’anar a uns d’aquests camps de treball!! Tot i així, em sembla que encara falta molta «mà d’obra»; així que espero que vegem moltes més fotos d’altres camps de treball que es facin aquí, (també algú del club Raier)!! (Pere – Lleida)

– Una tasca molt ben feta i important, la d’aquest jovent! (Maria Pilar – Manresa)

– M’han encantat les imatges de totes les activitats desenvolupades a Pallerols, però sobretot les del camp de treball dels clubs Balandrau-Condal. Moltes gràcies a tots el nois que hi heu participat. Serà un honor anar amb els meus amics d’excursió i seguir els vostres passos. (Constantino Morales – L’Hospitalet de Llobregat)

– És essencial obrir camins i viaranys històrics que són camins de llibertat perquè siguin transitats per ser humans que valorant la llibertat com un dels grans regals de Déu, desitgen incrementar aquest sentiment a l`entorn d`aquests paratges plens de lluminositat i de records inoblidables. (Lluís Pifarré – Barcelona)