Ir a página inicio
HAZTE AMIGO HAZTE VOLUNTARIO HAZTE SOCIO
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Quiénes Somos       Objetivos        Libros       Preguntas Frecuentes       Contacto
  Jornadas
y Estudios
Patrimonio
Cultural
 Medio
 Natural
 
Noticias      Vídeos      Agenda      Las Rutas      Historia      Pallerols      Blog del Caminante
Portada > Vídeos > La expedición más parecida a la de san Josemaría Escrivá
Enviar a un amigoEnviar a un amigo
 
Versión ImprimibleVersión Imprimible
 
La expedición más parecida a la de san Josemaría Escrivá  Caminadas - La Totalitat de la ruta    
Muchas dificultades superadas, para ir desde Oliana hasta Andorra    

insertar comentariosinsertar comentarios
ver comentariosver comentarios (9)
     
 
 
Leer al artículo completo...
 
   

 9  Comentario s
   
Autor Eduard Cameron | 30/09/2020
   Comentario Quan vam començar aquesta aventura no ens imaginàvem que seria una experiència tan grata. Teníem ganes de viure el Pas dels Pirineus d'una manera molt propera a les passes de Sant Josepmaria (viatjar en autobús, avituallament pel nostre compte, dormir al ras...) i gràcies a Déu (i també a en Jordi Piferrer i en Ramon Camats) vam poder fer-ho. Per suposat, hi va haver moments que van costar, però l'Alegria viscuda aquells dies van valdre moooolt la pena! Per suposat, hi tornarem.
   
Autor Jordi Piferrer | 29/09/2020
   Comentario Certament en Jordi Pera, un expert caminador que ens ha acompanyat moltes vegades caminant i treballant, va fer en solitari tota la ruta fins a Andorra. Una de les altres experiències intenses que s'ha d'anotar entre les gestes del camí d'Andorra. Jordi, el dia 10 d'octubre tenim sortida per netejar i senyalitzar una part del camí. Esperem que tots els que vulgueu venir us hi apunteu!
   
Autor IL | 28/09/2020
   Comentario Enhorabuena chicos, qué experiencia tan bonita, inolvidable habéis vivido!!!
No podíais haberlo relatado mejor!!! Gracias por compartirla!!!
   
Autor jordi pera | 28/09/2020
   Comentario ¡Moltes felicitats i enhorabona! Molt valents per fer-ho en plena canícula, i amb molt mèrit per fer-la desde l'autosuficiéncia. Jo també vaig fer la travessa, en solitari, durant 3 dies a mitjans d'un mes de maig, dormint a Fenollet i La Seu, però jo sol portava el dinar del migdia, no portava tenda ni els estris pel menjar, d'aigua en carregava sol dos litres i sobretot sobretot ho vaig fer amb menys calor tot i que deu-n'hi do com picava el sol ja a les 10 del matí. Segur que d'aquests dies en tindreu un record tota la vida. A mi em sembla una experiència que et permet conectar amb una intimitat sense portes, alhora que et permet fer un tast (petit) de les peripècies viscudes per tants i tants fugitius ara fa quasi 85 anys. Enhorabona altra vegada.
Aprofito per fer una menció especial a en Jordi Piferrer i a n'Ignasi Forcada (e.p.d.), tots dos artifex de la recuperació d'un camí perdut durant décades, i també cal un agraïment a tots els qui col•laboren en el seu manteniment. Gràcies a tots ells,som molts els que hem pogut gaudir i seguir gaudint d'aquest regal per l'esperit, difícil d'aconseguir, però regal a la cap i a la fí.
   
Autor Geraldo Morujão (Viseu –Portugal) | 28/09/2020
   Comentario Muitos parabéns , meus valentes!
   
Autor Jordi | 27/09/2020
   Comentario Val la pena llegir tota la crònica d'aquesta expedició, que és sens dubte la més dura de les que s'han fet fins ara en el Camí d'Andorra. La integral que va fer un grup de Girona en 28 hores va ser també molt dura, però tenien avituallament. Les que es fan cada any organitzades pel Toni Cucurull i altres que s'han fet des de Madrid, Pamplona, Andalusia, Irlanda o València també tenien avituallament. En canvi, aquesta s'ha fet carregant sempre tot el material i el menjar. Duríssima! Enhorabona als caminants!
   
Autor Feliu Torra | 27/09/2020
   Comentario Molt bona cronica i enhorabona als que van fer tot el Pas des d'Oliana!!! Fa cinc anys varem fer des d'Eslovenia 4 etapes (en realitat 3 i mitja), pero tornant sempre a dormir a Pallerols. Va fer calor i la varem aptir, sobre tot el dia de l'Ares. Pero no te ni punt de comparacio els nostres 65 km amb el que han fet aquests herois. Molt ben explicat tot. L'he llegit tot seguit. Segur que Sant Josepmaria us beneira especialment. Una abracada a tots!
   
Autor Juanjo Gaite | 27/09/2020
   Comentario muchas gracias chicos por vuestro relato, enhorabuena por vuestra expedición,teneis que animar a mucha gente a que conozca Pallerols,la historia del recorrido de San Josemaria y tantas cosas que habéis vivido en primer persona.
   
Autor Ximo Rodríguez | 26/09/2020
   Comentario La travesía del Paso de los Pirineos desde Oliana hasta Sant Julià de Lòria, con sus 100 kilómetros de recorrido y 6.000 metros de desnivel positivo acumulado ha sido una de las experiencias más apasionantes que he podido vivir en la montaña, y eso que estoy familiarizado con este medio.
   
     
    Insertar comentarios
Autor  
Comentario  
     
    Código de seguridad Cambiar codigo
    Introduzca el código de seguridad, por favor

   
     


Pallerols de Rialb, 26 de septiembre de 2020
© 2020. Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espaňa) . Tel.: (+34) 629 910 612