Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Socis d’Honor
Són aquelles persones que s'han distingit per el seu especial suport i encoratjament.
Actualment hi ha tres socis d'honor:

A continuació, Jordi Piferrer i Deu, autor del llibre “Camí d’Andorra”, fa un resum de la vida dels tres socis d’Honor de l’Associació.

Amb en Josep Cirera va tenint freqüents converses que li han permès extreure alguns trets interessants de la seva vida. També va parlar moltes vegades amb en Josep Boix de Juncàs i l’Eugeni Coll de Fenollet, aquests dos últims ja difunts.

Josep Cirera

Josep Cirera

Converses amb Josep Cirera (I). Primeres expedicions del Josep Cirera.
A mitjans del mes de novembre de 2004, vaig poder parlar amb Josep Cirera que fou el guia de l'expedició que conduí a sant Josepmaria Escrivà de Balaguer fins a Andorra al novembre de l'any 1937.

Converses amb Josep Cirera (II). Antecedents i preparació d’un gran guia de muntanya.


Converses amb Josep Cirera (III). L’expedició del novembre de 1937.

Apunt biogràfic (IV). La família d’en Josep Cirera.

     
Josep Boix   Josep Boix

Resum de la vida de Josep Boix.

Mort de Josep Boix.
El diumenge dia 29 de maig de 2005, cap al migdia, va morir a la seva casa, del Pont de Peramola, Josep Boix i Oste nat a Juncàs l'any 1921. Tenia per tant 84 anys.
     
Eugeni Coll   Eugeni Coll

Resum de la vida de l'Eugeni Coll.

Nomenament de Soci d'Honor del senyor Eugeni Coll, de Fenollet.
El passat dia 23 de juliol de 2005, vàrem fer el lliurament del Diploma de Soci d'Honor al senyor Eugeni Coll i Campàs, de la casa de Fenollet.

Mort de l’Eugeni Coll i Campà, de Fenollet.
El passat dia 10 de maig de 2007 va morir a la seva casa de Fenollet l'Eugeni Coll i Campà. Tres hores abans de morir encara estava fent feines a la casa, però va tenir un derrame cerebral i va morir en poques hores, cap a les 6 de la tarda
.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612