Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Festa de la ''Trobada de la Rosa'' 2021

El dissabte, 20 de novembre de 2021, celebrarem a Pallerols de Rialb la tradicional Festa de la Trobada de la Rosa, organitzada per l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.

 

La diada començarà a les 11:30 amb la projecció del documental sobre l'aventura de sant Josepmaria en el seu camí d'evasió cap a Andorra. En el vídeo es ressalten les dificultats i patiments que van haver de suportar els components del grup en el que hi anava sant Josepmaria i en especial es descriu l'angoixa que el sant va experimentar la nit del 21 al 22 de novembre de 1937 davant el dubte de si estava o no fent la voluntat del Senyor continuant el camí cap a Andorra. La rosa que trobà a l'església, a la matinada del dia 22, el va omplir de pau i el confirmà en la seva decisió de continuar cap a Andorra, segur que estava fent la voluntat de Déu.

   

A les 12:00 hi haurà una visita guiada a la rectoria i l'església, i tot seguit es farà la processó al voltant de l'església amb la imatge de la Mare de Déu del Roser, tot cantant els Goigs de la Verge del Roser de Pallerols.

 

Un cop dins l'església, cap a les 12:45, se celebrarà la Santa Missa.

 

En acabar l'Eucaristia, anirem al cementiri per fer una pregària pels difunts de Pallerols.

 

Els qui vulguin podran dinar pels voltants de Pallerols. Hi haurà foc per fer una costellada o escalfar el que cadascú porti per menjar.

  

A les 4 de la tarda hi haurà, com cada any, el rés del Rosari i la veneració de les relíquies de sant Josepmaria.

 

Mireu la festa de la Trobada de la Rosa de l'any 2019, que va ser l'última que es va fer de forma presencial. L'any passat, degut a la pandèmia, es va fer amb molt poca gent.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612